Web Analytics
Vatandaşlar TOGG Satın Alabilecek Mi? | Türkiye'nin TOGG Forumu!

Soru Vatandaşlar TOGG Satın Alabilecek Mi?

• Türkiye'nin ilk ve tek "TOGG" Yardım ve Destek Forumuna Hoşgeldiniz. Bu Forumda "TOGG" hakkında her tür bilgiye ulaşabilir, sorunuza rahat ve hızlıca cevap bulabilirsiniz.

LORD01

Yönetici
Moderatör
Aldığı Beğeni
8

Vatandaşlar TOGG Satın Alabilecek Mi?

Türkiye’de milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) marka otomobillerin üretim aşaması devam ediyor. Basına röportaj veren TOGG CEO'su M. Gürcan Karakaş, üretim, satış, şarj ve bayi altyapısı hakkında önemli açıklamalar yaptı. TOGG’un en yetkili ismi, isteyen vatandaşların ilk üretilen TOGG’lara sahip olabileceğini söyleyerek müjdeli haberi verdi.

TOGG hakkında kafalarda soru işareti bırakan en önemli konu, aracın üretim ve satış maliyetleri oluyor. Bu konuyla ilgili sorulara yanıt veren Karakaş, ekibiyle 1.5 yıldır fiyat konusunu tartıştığını, fiyatlandırmanın 2022 sonu ve 2023 yılı başındaki seviyeye göre rekabetçi olacağını söyledi: “Fiyatı o zamanki koşullar belirleyecek. Adetsel olarak baktığımızda ise kamunun bizden 15 yılda 30 bin adet alımına yönelik bir anlaşması var.” İlk üretilen TOGG yerli otomobile yığın şekilde alımlar yapılmayacağını bekleyen CEO Gürcan Karakaş şunları söyledi: “Bunu ilk etapta bir yığın şeklinde alacaklarını düşünmüyorum. Zaten onlar da istemez. Dolayısıyla ilk üreteceğimiz araçlara herkese ulaşacak.”

Bu konuyu görüntüleyenler