Web Analytics
TOGGTR.Net Hakkında! | TOGG Destek Forumu!

Duyuru TOGGTR.Net Hakkında!

• Türkiye'nin ilk ve tek "TOGG" Yardım ve Destek Forumuna Hoşgeldiniz. Bu Forumda "TOGG" hakkında her tür bilgiye ulaşabilir, sorunuza rahat ve hızlıca cevap bulabilirsiniz.

Mehmet

Yönetici
Admin
Aldığı Beğeni
21
Sevgili forum severler forum sitemiz ile ilgili bir kaç önemli noktaya dikkat çekmek istiyorum;

• TOGGTR.Net Resmi TOGG markası ile hiçbir bağı alakası yoktur.
  • TOGGTR.Net TOGG severlere tamamen ücretsiz ve gönüllü olarak destek vermeyi amaçlar.
  • TOGGTR.Net TOGG severlerin marka ve araç hakkında merak ettiklerini yardım ve destek alabilecekleri bir forum sitesidir.
  • TOGGTR.Net Tamamen gerçek ve onaylı üyelerden oluşur.
  • TOGGTR.Net Forum kurallarını ihlal eden kullanıcılar ya uyarı alır ya da süresiz forumdan uzaklaştırılır.
  • TOGGTR.Net İnşa ederken kullanıcıların rahat etmesine ve rahatsız olmamasına özen gösterdik.
  • TOGGTR.Net Hiçbir yerinde kullanıcı rahatsız eden reklam göremessiniz.
  • TOGGTR.Net Bir menfaat ya da gelir odaklı bir proje değildir.
  • TOGGTR.Net Kullanıcıların forumu daha rahat kullanabilmesi adına gelişmiş modül ve eklentiler ile zenginleştirilmiştir.
  • TOGGTR.Net Stabil ve kalıcı bir projedir.
  • TOGGTR.Net Kalite, içerik, özellik anlamında şuan ülkenin rakipsiz TOGG destek forumudur.
Bizlere destek olmak isterseniz foruma ücretsiz olarak üye olabilir, Ailemize katılabilir forumda etkileşimde bulunabilirsiniz. (Konu, Mesaj, Yorum vs).

Bu konuyu görüntüleyenler