DeryaB Üye Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 1 Aldığı Beğeni 0 Yaş 54 Konum Karabük 23 Mar 2023 #1 Evden nasıl sarj edebiliriz detaylı bi açıklama bulamadım
Çözüm Mehmet 23 Mar 2023 Gerekli alt yapı (sigorta, priz, şarter, kablo vs) elektrik hattını evinize çektirerek ki bunu suan her hangi bir elektirikciye rahatça yaptırabilirsiniz kolayca şarj edeblirsiniz, ancak evde şarj süreleri istasyonlara göre uzun tabiki.
Gerekli alt yapı (sigorta, priz, şarter, kablo vs) elektrik hattını evinize çektirerek ki bunu suan her hangi bir elektirikciye rahatça yaptırabilirsiniz kolayca şarj edeblirsiniz, ancak evde şarj süreleri istasyonlara göre uzun tabiki.
Mehmet Yönetici Admin Katılım 29 Nis 2021 Mesajlar 302 Çözümler 4 Aldığı Beğeni 21 23 Mar 2023 #2 Gerekli alt yapı (sigorta, priz, şarter, kablo vs) elektrik hattını evinize çektirerek ki bunu suan her hangi bir elektirikciye rahatça yaptırabilirsiniz kolayca şarj edeblirsiniz, ancak evde şarj süreleri istasyonlara göre uzun tabiki. Oyla 0 Downvote Çözüm
Gerekli alt yapı (sigorta, priz, şarter, kablo vs) elektrik hattını evinize çektirerek ki bunu suan her hangi bir elektirikciye rahatça yaptırabilirsiniz kolayca şarj edeblirsiniz, ancak evde şarj süreleri istasyonlara göre uzun tabiki.
hakan4729 Yönetici Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 20 Aldığı Beğeni 14 Yaş 38 27 Mar 2023 #3 Şimdilik şu başlıkta verilen bilgilere bakabilirsiniz. Evde şarj için ben bir araştırma yapıp buradan bilgi veririm tekrar. Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Oyla 0 Downvote
Şimdilik şu başlıkta verilen bilgilere bakabilirsiniz. Evde şarj için ben bir araştırma yapıp buradan bilgi veririm tekrar. Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.